Iqtisodiy nochor korxonalarni tizimli sog‘lomlashtirish (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada  Iqtisodiy  nochor  korxonalarni  tizimli sog‘lomlashtirish , ularni amalga oshirish chora tadbirlari va xorij tajribasi bayon  etilgan.