DIDAKTIK O‘YINLARNING BOLALARNING RIVOJLANISHIDAGI FOYDASI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada didaktik o‘yinlar yordamida maktabgacha  yoshdagi bolalarni yangi sharoitlarda o‘z bilimlarini qo‘llashga o‘rgatishlari, hissiy  tajribasini boyitishlari, lug'atni to‘ldirish va faollashtirish, bolaning nutqini  rivojlantirishga hissa qo‘shish, izchil nutqni rivojlantirish tog’risida yozilgan