BOSHLANG‘ICH SINFLARDA SAVOD O‘RGATISH DARSLARIDA O‘QUVCHILARNI O‘QISH KO‘NIKMA VA MALAKALARNI EGALLASHGA TAYYORLASH (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda savod o‘rgatish davrida  “Alifbe” darsligi asosidagi o‘qish darslari ta`limning keyingi davrida  o‘quvchilarning o‘qish ko‘nikma va malakalarini egallashlariga tayyorlovchi o‘qish  usullari xususida so‘z yuritiladi