MUSTAQIL DAVLATLAR HAMDO‘STLIGI DAVLATLARI VA O‘ZBEKISTON O‘RTASIDAGI ALOQALARNING RIVOJLANISH MUAMMOLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqola hozirgi kundagi regional masalaga aylanib borayotgan Mustaqil davlatlar hamdo‘stligi doirasidagi muammolarga bir nechta faktorlar orqali yechim topishga harakar qiladi. MDH davlatlaridagi muammoli vaziyatlar, geosiyosiy keskinliklar va bir nechta umumiy masalalar prezidentimizning mintaqaviy sammitlarda so‘zlagan nutqlari orqali qamrab olinadi. Davlatlardagi iqtisodiy, madaniy va siyosiy hamkorliklarni yanada oshirish hamda o‘zaro aloqlarni rivojlantirish masalalari ko‘rib chiqiladi