O‘zbekiston psixologlari tomonidan er-xotin o‘rtasidagi ajrim sabablarini o‘rganilganligi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada O‘zbekiston psixologlari tomonidan er-xotin munosabatlaridagi nizolarni o‘rganilganlik xolati yoritilgan. O‘zbekiston psixologlarining oilaviy munosabatlar haqidagi fikrlari to‘liq keltirilgan. Er-xotin o‘rtasidagi nizolar qanday kechishi aniqlanib, izohlandi.