Talabalarda fabbing namoyon boʻlishi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqola talabalarda fabbing namoyon bo‘lishini  o‘rganadi, uning ta’limga, ijodkorlikka va umumiy o‘quv tajribasiga ta’sirini  yoritadi. Adabiyotlarni tahlil qilish, usullarni tekshirish va natijalarni talqin qilish  orqali biz fabbing talabalarning faolligi va mahoratini rivojlantirishga ta’sir qilish  usullari haqida tushuncha berishni maqsad  qilganmiz. Muhokama oqibatlarini  chuqurroq tushunishni taklif qiladi va fabbingni ta’lim amaliyotiga qo‘shish  bo‘yicha takliflar bilan yakunlanadi.