“GOOGLE DRIVE” ИЛОВАСИДА ЭЛЕКТРОН АХБОРОТ ТАЪЛИМ РЕСУРСЛАРИНИ ЯРАТИШ ИМКОНИЯТЛАРИ ТАХЛИЛИ (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Мақолада “Ilmiy tadqiqotning nazariy asoslari” fanini o‘qitishda “GOOGLE   DRIVE” иловасида Web-texnologiya asosida elektron-axborot ta’lim resurslarini  yaratish, EATRning mohiyati, turlari, tarkibiy elementlari va dasturiy-texnik  tavsiflari ko‘rib chiqilgan. EATRni yaratish, zarur holatlarda unga o‘zgartirishlar  kiritish va qayta ishlash shartlari кўриб чиқилган.