O‘QISH DARSLARINING MAQSAD VA VAZIFALARI HAMDA ULARNING TA’LIMIY- TARBIYAVIY AHAMIYATI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada bolalarda  o‘qish darslarining ta 'limiy tarbiyaviy ahamiyati va ularga kerakli bilim ko‘nikmalarni yetkazib berish yo‘llari  haqida ma’lumotlar yoritilgan. O‘qish darslari orqali bolalarning fikrlash usullarini  yuksaltirish haqida keng ma’lumotlar berilgan.