BOSHLANG‘ICH SINF ONA TILI DARSLARIDA QO‘LLANILADIGAN METODLARNING O‘QUVCHILARGA BO‘LGAN TA’SIRI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ta’lim uzoq davom etadigan jarayon bo‘lib, uning sifati darsda qo‘llanilgan metodlarga bog‘liq. Darsning mazmunli o‘tishi, unda qanday metodlardan foydalanilgani va natijaga erishilgani o‘qituvchining mahorati, bilim darajasini belgilaydi. Mazkur maqolada boshlang‘ich sinflarda ona tili fanini o‘qitishda qo‘llanadigan metodlar haqida batafsil ma’lumotlar keltirilgan