BULUTLI XIZMAT KO‘RSATISH PLATFORMALARINIG TA’LIM JARAYONIDA FOYDALANISHNING AHAMIYATI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada bulutli xizmat ko‘rsatish platformalarinig ta’lim jarayonida foydalanishning ahamiyati ko‘rib chiqilgan. Bulutli texnologiyalarni ta’lim jarayonida qo‘llash va joriy etishdan asosiy maqsad bu ta’lim beruvchi va ta’lim oluvchi o‘rtasidagi o‘zaro munosabatni kuchaytirish, ta’limni tashkil qilish va ta’lim jarayonini soddalashtirish orqali ta’lim sifati va samadorligini oshirishdir.