DARSDA SAMARALI TA’LIM USULLARIDAN FOYDALANISHNING O‘RNI VA AHAMIYATI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada ta’lim tizimini modernizatsiyalash sharoitida darsda qo‘llaniladigan usullar, ularning maqsad va vazifasi, mazmun-mohiyati, ularni qo‘llashga qo‘yilgan pedagogik talablar, pedagogning innovatsion faoliyatini samarali tashkil etishda pedagog mahorati haqida so‘z boradi.