MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA BILISH FAOLLIGINI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK YO‘LLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda bilish faolligini rivojlantirishning pedagogik-psixologik yo‘llari haqida ma’lumotlar berilgan.