QISHLOQ XO‘JALIGI KORXONALARINI RIVOJLANTIRISH ORQALI ISHSIZLAR SONINI KAMAYTIRISH (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqola qishloq xo‘jaligi korxonalarini rivojlantirish, raqamlashtirish va innovatsiyalashtirish orqali ishsizlar sonini kamaytirishga bag'ishlangan. Bunda biz, qishloq xo‘jaligi korxonalarining rivojlanishining ishsizlar sonini qanday kamaytirishi mumkinligi va bu jarayonda qanday rejalar, strategiyalar ishlatilishi haqida o‘z ilmiy-amaliy natijalarimizni bayon etamiz