IPOTEKA (UY JOY XIZMATLARI) BOZORI SHAKLLANISHINING ASOSIY BOSQICHLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada ipoteka bozori shakllanishining asosiy bosqichlari yoritilgan.