YURAK QON-TOMIR TIZIMI KASALLIKLARIDA REABILITOLOGIYA CHORA TADBIRLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada yurak qon-tomir kasalliklari va ularning reabilitologiya chora tadbirlari haqida fikr va mulohazalar keltirilgan