Umumiy o‘rta ta’lim maktablarida proeksiyon chizmachilik o‘qitish metodikasini takomillashtirish (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Umumiy o‘rta ta’lim maktablarida proeksiyon chizmachilik (projector drawing) o‘qitish metodikasini takomillashtirish haqida maqolamizda bu mavzuga oid fikrlar bayon qilingan