Psixologik xizmatda interpritatsiya texnologiyasining ahamiyati (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Mazkur maqola mavzusi interpritatsiya rivojlanish tarixi, psixologik mazmun-mohiyati, interpritatsiya turlari, ularning izohlanish mexanizmlari aks etgan. Mazkur maqolaning asosiy muammosi interpritatsiyaning to‘g‘ri tashkil qilish va o‘tkazishning ahamiyati bilan ochib berilgan