Mashinasozlik chizmachiligini o‘qitishda o‘quvchilarning politexnik bilimlarini rivojlantirish (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Mashinasozlik chizmachiligini o‘qitishda o‘quvchilarning politexnik bilimlarini rivojlantirish, ularning muhandislik, avtomatlashtirish va texnologiya bo‘yicha bilimlarini rivojlantirishga yordam beradi. Bunga qo‘shimcha darsliklar, laboratoriya ishlari va amaliy mashg‘ulotlar tashkil etish orqali, o‘quvchilar, mashinasozlik sohasida texnik, muhandislik va yaratuvchanlik bilimlarini oʻrganishlari mumkin. Ushbu ilmiy maqolada mashinasozlik chizmachiligini o‘qitishda o‘quvchilarning politexnik bilimlarini rivojlantirish haqida ma’lumotlar berilgan