Gulning ingliz va o‘zbek tillarida madaniy timsol sifatida talqini (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Gullar madaniy timsol sifatida qadr-qimmat qilingan, ular  go‘zallik, sevgi va tabiatning ajaibatlarini ifodalaydi. Dunyoning har bir qismida  topiladigan gullar, insonlarga umid va tinchlikni anglatadi. Gullar madaniy timsol  sifatida, odamlarga umid va baxtli kasblarni ifodalaydi. Ushbu maqolada Gulning  ingliz va o‘zbek tillarida madaniy timsol sifatida talqini haqida ma’lumotlar berilgan