Tuproq unumdorligini oshirishda mineral o‘g‘itlarning o‘rni va ularni kartada tasvirlash masalalari (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu tadqiqot ishida tuproqdagi mineral o‘g‘itlar haqida ma’lumotlar berilgan, unumdorlikni oshirish uchun tavsiyalar berilgan va shu asosida ishlab chiqilishi zarur bo‘lgan kartalarni yaratish bosqichlari sanab o‘tilgan.