AXBOROT RESURSLARINI BOSHQARISHDA DASTURIY TAʼMINOTNI ISHLAB CHIQISH (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada Axborot resurslarini boshqarishda dasturiy  taʼminotni ishlab chiqish haqida bayon etilgan hamda dasturiy ta’minot haqida  tushunchalar keltirilgan.