TARMOQLARARO EKRAN TEXNOLOGIYALARINING NAZARIYILMIY ASOSLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada tarmoqlararo ekran texnologiyalarining  nazariy-ilmiy asoslari haqida fikr yuritilgan hamda tarmoq xavfsizligini ta’minlash  muammolari va tarmoq hujumlariga qarshi samarali himoya yechimlari haqida  ma’lumot berilgan.