G‘O‘ZA O‘SIMLIGINING BOTANIK BELGILARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
G‘o‘za insoniyatga ma`lum bo‘lgan eng muhim va qimmatli ekinlardan biridir. Ushbu maqolada g‘o‘zaning botanika tavsifi, o‘sish va rivojlanish sharoitlari, shuningdek, hayotning turli sohalarida qo‘llanilishi haqida ma`lumotlar keltirilgan