Za’faron o‘simligi va uning kelib chiqish tarixi, inson salomatligiga ahamiyati (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada za’faron o‘simligining inson salomatligidagi ahamiyati, kelib chiqish tarixi hamda za’faron o‘simligidan tayyorlanadigan dorivor choy haqida ma’lumotlar berib o‘tilgan