EKOLOGIK OMILLAR VA ULARNING TASNIFI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada ekologik omillar ya’ni abiotik, biotik va antropogen omillarning tabiatga ta’siri haqida ma’lumotlar keltirilgan.