Oqsillarning tuzilishi, xossalari va vazifalari (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada oqsillarning tuzilishi, funksiyalari, elamentar tarkibi, fizik va kimyoviy xossalari va ularning klassifikatsiyasi bilan tanishamiz. Shuningdek oddiy va murakkab oqsillar ham keltirib o‘tilgan