КОНСТИТУЦИЯ – ЖАМИЯТ; ИНСОН ОМИЛИНИНГ АСОСИ (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ўзбекистон Республикаси Конституцияси қабул қилинганига ўттиз йил  тўлди. Истиклолга эришгач, мамлакатимиз тараккиётидаги барча ўзгариш,  янгиланиш ва ютуклар замирида мана шу асосий қонунимиз қомусимиз ётади