Qizil suvo‘tlar bo‘limi-Rhodophyta (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada qizil suvo‘tlari (Phodophyta) bo‘li-mining umumiy tasnifi, yashash tarzi va ko‘payishi bilan tanishamiz. Shuningdek qizil suvo‘tlarini sistematikasi bilan ham keltirilgan