XITRIDIOMITSETLAR BO‘LlMI - (CHYTRIDIOMYCOTA) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Chytridiomycota bolimi faqat bitta xitridiomitsetlar (Chytridiomycetes) sinfidan iborat boʼlib, ulami zamburuglar olamida eng sodda vadastlabki guruh deb qaraladi. Xitridiomitsetlar bolimini quyidagi umumiy tavsiyalarini o‘z ichiga oladi