O‘SIMLIKNING HAYOT SIKLIDA URUG‘INING DOLZARBLIGI, SHAKILLANISHI, TUZILISHI VA TARKIBI JIHATIDAN AHAMIYATI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada urug‘ning hayotiy rivojlanish sikli va uning tarkib jihati targ‘ib qilingan bolib. Urug‘ning tarkibiy qismlari, unib chiqish turlari, ko‘payish hususiyatlari haqida malumot berilgan