PAXTA-TО‘QIMACHILIK KLASTERLARIDA JORIY QILINAYOTGAN TEXNIKALARNING XOMASHYO SIFATIGA TA’SIRI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada paxta-tо‘qimachilik klasterlarda yer, suv va boshqa resurslardan samarali hamda oqilona foydalanish hisobiga hosildorlikni oshirish imkoniyatlari yaratilayotganligi, hamda joriy qilinayotgan texnika va texnologiyalar tо‘g‘risida ma’lumotlar berilgan