2CB-10 QURITISH USKUNASI HAMDA MINORALI QURITGICH USKUNALARINING O‘ZARO TEXNOLOGIK TAXLILI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
ushbu maqolada Toshloq paxta tozalash korxonasida paxtani quritish texnologik jarayonida SBO va 2 SBO 10 quritish uskunasining texnologik ko‘rsatkichlari, afzallik va kamchiliklari bevosita uskunalarning ishlash jarayonida tahlil uchun paxta xom ashyosini Namangan 77 va Andijon seleksion navlarida sinovlar o‘tkazilganligi to‘g‘risida ma’lumotlar yoritilgan