JIN USKUNASINING ISHCHI QISMLARINI O‘ZGARTIRMAGAN HOLDA ISH UNUMDORLIGINI OSHIRISH (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
PTKdagi o‘rta tolali chigitli paxtani chigitidan tolasini ajratish jarayoni arrali jin mashinasi yordamida amalga oshiriladi. Jin mashinasni arrali silindrini kalosnikdan chiqib turish masofasini o‘zgartirgan holda jin mashinasini ish unumdorligini oshirish