Loyihalash jarayonlarini avtomatlashtrishda project dasturidan foydalanish (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Yurtimizda ilmiy texnik yuksalishning asosiy omili bo‘lgan avtomatlashtirishni yanada rivojlantirishga katta ahamiyat berilyapti. Bu loyiha vaqtimizni tejaydi, tuzilgan loyihalarni to‘g’ridan to‘g’ri matematik hisoblab beradi. Project dasturidan foydalanish bizga juda ko‘p qulayliklar beradi, vaqtimizni tejaydi. Dunyo bo‘yicha rivojlangan davlatlardagi loyihachilar projekt dasturidan foydalanadi