Ekologik ta’limotning olimlar tomonidan o‘rganilishi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada ekologiya ta’limotiga o‘zining tadqiqot ishlari, izlanishlari va amaliyotdagi yutuqlari bilan hissa qo‘shgan xorijlik va o‘zbek olimlarining qo‘shgan xissalari haqida yoritilgan