EKOLOGIK TOZA VESHENKA QO‘ZIQORININI UY SHAROITIDA YETISHTIRISH (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Maqolada Veshenka qo‘ziqorinining toza havoga va suvga bo‘lgan ehtiyoji, me’yori hamda yetishtirish texnologiyasi tasvirlangan