Dunyodagi eng zaharli ilonlarning biologik xususiyatlari (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Bugungi kunda jonivorlar zahriga ham ehtiyoj katta.Jumladan ilonlar zaharidan ham tibbiyotda keng foydaniladi.Ammo jahon sog‘liqni saqlash tashkilotiga kora yiliga 5 milliondan ortiq inson ilon zahridan jabr ko‘radi