HAJVIY XARAKTER YARATISHDA MONOLOGIK NUTQ IMKONIYATLARI (Abdulla Qodiriy asarlari misolida) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Maqolada Abdulla Qodiriyning hajviy xarakter yaratishda monologik nutq imkoniyanlaridan foydalanish mahorati ochib berilgan