TRIKOTAJ MATOLARINING HAVO O‘TKAZUVCHALIK HUSUSIYATINI ANIQLASH (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada foydalanib jakkard to‘qimali, jakkard,glad to‘qilgan,krepshifon va suprem trikotaj matolarining 7 ta variant namunalarini fizikmexanik ko‘rsatkichlari asosida matolarning havo o‘tkazuvchanlik hususiyatlarining tahlil natijalari aniqlangan