LISHAYNIKLARNING TUZILISHI VA AHAMIYATI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolani yozish mobaynida liyashniklarning tarkibini, ularning tarqalishini, eng asosiysi esa ularning sanoatda, qishloq xo‘jaligida, oziq ovqat sanoatida va tibbiyotda keng foydalanishini bilib oldik. Bundan tashqari ularning ahamiyatda biogetsenozda ham seziladi ya’ni ular indicator vaziasini bajaradi