ZAMBURUGʻLAR KELTIRIB CHIQARADIGAN AYRIM KASALLIKLAR VA DORIVOR MODDA HOSIL QILISHI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada zamburugʻlar haqida umumiy maʼlumot, zamburugʼlari sistematikasi va ular haqida qisqacha maʼlumotlar, zamburugʼlar keltirib chiqaradigan ayrim kasalliklar va biologik faol modda hosil qilishi to’g’risida yozilgan