Ma’lumotlarga egalik va foydalanuvchi huquqlari: ijtimoiy platformalarda baham ko‘rilgan shaxsiy ma’lumotlar kimga tegishli (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada ma’lumotlarga egalik va foydalanuvchi huquqi bilan bog‘liq masalalar, xususan, turli ijtimoiy tarmoqlarning foydalanuvchilar huquqlari bilan bog‘liq siyosati qiyosiy holda o‘rganiladi. Shu yo‘nalishdagi qonunchilikning ahamiyati va shaxsiy ma’lumotlarni himoya qilishga oid huquqiy mexanizmlar tahlil qilinadi