BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA IJODKORLIKNI SHAKLLANTIRISH TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISHDA ILG‘OR MILLIY VA XORIJIY TAJRIBALAR (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Maqolada yurtimizdagi Boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida ijodkorlikni shakllantirish tizumini yanada rivojlantirish uchun qo‘llanilayotgan qator xorijiy va milliy tajribalar haqida va ularning ahamiyati qo‘lash tartibkari keltirib o‘tilgan.