ATROF-MUHIT IFLOSLANISHI, CHIQINDILARNI ATROF MUHIT EKOLOGIYASIGA TA'SIRI VA HOZIRGI PAYTDA OʻZBEKISTONDAGI HOLAT (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada atrof muhit ifloslanishida chiqindilarning taʼsiri va hozirgi paytda davlatimizdagi holat haqida maʼlumotlar keltirilgan