BOLALAR SHOIRASI KAVSAR TURDIYEVA SHEʼRLARINING TARBIYAVIY AHAMIYATI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada bolalar adabiyoti ijodkori Kavsar Turdiyeva asarlarining oʻrni , mazmun-mohiyati, ularda ilgari surilgan gʻoyalar va tarbiyaviy, taʼlimiy maqsadlar xususida soʻz boradi.