BIR NECHA O‘ZGARUVCHIGA EGA BO‘LGAN GIPERGIOMETRIK FUNKSIYALARINI MA’LUM FORMULALARI BO‘YICHA YOYILMALARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada ba'zi asosiy faktlar keltirilgan. Maqolaning asosiy natijalarini taqdim etish uchun zarur bo‘lgan bir nechta o‘zgaruvchilarning gipergeometrik funksiyalari va Burchnell-Chandy operatorlari keltirilgan