Oʻzbekistondagi ekologik muammolar va ularni bartaraf etish masalalari (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Mazkur maqolada Respublikamizda bugungi kundagi ekologik muammolar,ularni bartaraf etish uchun olib borilayotgan ishlar, Orol va orolboʻyi atrof-muhitini muhofaza qilishda hukumatimiz tomonidan olib borilayotgan choratadbirlar haqida maʼlumotlar keltiriladi