Tuban va yuksak o‘simliklarning qiyosiy tasnifi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada tuban va yuksak o‘simliklarning qiyosiy tasnifi haqida umumiy ma’lumotlar keltirilgan.