IQBOL MIRZO SHE’RLARIDA MA’NO KO‘CHISHINING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada Iqbol Mirzo she’rlarida qo‘llangan ma’no ko‘chishining o‘ziga xos xususiyatlari haqida so‘z yuritilgan bo‘lib, shoirning ko‘chimlardan mohirlik bilan foydalana bilishi, shuningdek, badiiy matnda tasvirlanayotgan voqea-hodisalarning ta’sirchanligini va she’r badiiyatini kuchaytirish kabi maqsadlarda ma’no ko‘chish hodisalaridan o‘rinli foydalanganligi tahlil qilingan va yetarlicha izohlab berilgan