YASMIQ O‘SIMLIGINING BOTANIK BELGILARI VA BIOLOGIK XUSUSIYATLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada yasmiq o‘simligining botanik belgilari (ildiz, poya, barg, gul) haqida va bu o‘simliklarning yorug‘lik, issiqlik, namlik va tuproq kabiy omillariga bo‘lgan talablari haqida ma`lumotlar keltirilgan.